Catalunya Web
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Últimos temas
» Perquè varem abandonar la Web ?
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime09/06/23, 02:16 am por VlCTUR

» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Icon_minitime01/02/14, 02:33 pm por greta


Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor

Ir abajo

Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor Empty Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor

Missatge  Panter 21/11/10, 04:01 am

Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor 120700g
Ingredients (4 persones)

1 quilo de pèsols frescos.
2 grans d'all.
1 ceba tendra fresca.
50 g de mantega.
4 cullerades d'oli d'oliva.
35 g de farina.
1 / 4 de litre de llet.
1 rovell d'ou.
Sal
Ramells arrebossats de coliflor:
1 coliflor petita.
4 ous.
Sal
100 g de farina.
3 decilitres d'oli d'oliva per fregir.

Com s'elabora:

Preparem una cassola amb aigua i sal, quan comenci a bullir l'aigua hi afegim els pèsols desgranats.

En una paella, amb la mantega i l'oli d'oliva, sofregim la ceba i l'all tallat tot això molt finit (tall en brounoisse). Un cop sofregida la ceba, afegim la farina, ofeguem tot junt, a continuació afegim la llet i una mica de sal. Coem tot donant-li voltes sense parar.

Passem els pèsols escorreguts per la batedora o pel passapuré i afegim a la beixamel, batem de nou amb la batedora procurant que quedi lleugera. Fora del foc, hi afegim el rovell d'ou i movem fins que quedi una crema lleugera i saborosa.

Ramells de coliflor arrebossats:

Traiem les fulles verdes a la coliflor, la rentem en aigua freda i retirem la tija central, buidant per sota amb un ganivet. En una cassola posem aigua amb sal. Quan l'aigua comenci a bullir afegim la coliflor trossejada en ramells i una mica de molla de pa mullada en llet (això últim és per evitar la mala olor).

La coliflor s'haurà coure amb la cassola destapada uns 30 minuts, fins que estigui al dente (cuita a l'exterior i lleugerament llisa en interior).

Un cop cuita, escorreu amb compte de no aixafar els ramells i passem per farina, ou batut i fregim en una paella amb l'oli calent.

Segons es va daurant el seu exterior els donem la volta perquè es daurin uniformement cada ram.

Quan estiguin fregits, traiem a un plat amb paper de cuina perquè deixi anar l'oli de la fregida, a continuació i encara calents posem sobre la crema de pèsols també calenta.
Panter
Panter

Nombre de missatges : 2858
Fecha de inscripción : 12/05/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum