Catalunya Web
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Últimos temas
» Perquè varem abandonar la Web ?
Pa de pessic Icon_minitime09/06/23, 02:16 am por VlCTUR

» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
Pa de pessic Icon_minitime29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
Pa de pessic Icon_minitime23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
Pa de pessic Icon_minitime22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
Pa de pessic Icon_minitime21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
Pa de pessic Icon_minitime23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
Pa de pessic Icon_minitime26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
Pa de pessic Icon_minitime07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
Pa de pessic Icon_minitime01/02/14, 02:33 pm por greta


Pa de pessic

2 participantes

Ir abajo

Pa de pessic Empty Pa de pessic

Missatge  Sinuhé 17/03/09, 05:56 pm

Pa de pessic

Ingredients

1 iogurt
4 ous
1 got d'oli d'oliva suau
3 gots de farina
3 gots de sucre
1 sobre de royal
2 gots de coco ratllat
i la pell ratllada d'una llimona.

Com a mesura, el got també pot ser l'envàs del iogurt

Doncs s'agafa un bol prou gran i si van avocant els ous (sense la closca, eh), i tota la resta d'ingredients. S'agafa la minipimer i es bat tots els ingredients fins que queda una massa uniforme. Mentrestant s'escalfa el forn a uns 180º. S'agafa un motlle i s'unta de mantega i si passa una mica de farina per tal de que no se'ns hi enganxi el pa de pessic. S'aboca la pasta al motlle preparat, i es posa al forn. Al cap de mitja hora aproximadament ja estarà fet el pa de pessic. S'ha de tenir en compte que quan la massa s'infla al cap d'uns 15-20 minuts, potser farà falta fer-li al mig un tall amb el ganivet per tal de que no es trenqui per allà on vulgui. I també que la manera segura de saber si ja està és provar de clavar-hi un "palillo". Si el traiem humit és que encara li falta una mica. Si està sec és que el pa de pessic ja està fet.

Bon profit.


Editat per darrera vegada per Sinuhé el 31/03/09, 08:31 pm, editat 2 cops en total
Sinuhé
Sinuhé

Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Pa de pessic Empty Re: Pa de pessic

Missatge  Sinuhé 31/03/09, 08:50 am

I aquest diumenge a la barreja per fer el pa de pessic, hi vaig afegir tota una taula de xocolata negre que havia fet desfer al bany maria. Boníssim !!!
Sinuhé
Sinuhé

Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Pa de pessic Empty Re: Pa de pessic

Missatge  Isona77 31/03/09, 08:02 pm

ummmm m'estic llepant els dits. I amb xocolata!

Carai Sinuhé ets una caixa de sorpreses fins i tot fas pa de pessic i pastis de xocolata...
Isona77
Isona77

Nombre de missatges : 1095
Fecha de inscripción : 18/01/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Pa de pessic Empty Re: Pa de pessic

Missatge  Sinuhé 31/03/09, 08:37 pm

Només alguna coseta de tant en tant, Isona.
Sinuhé
Sinuhé

Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Pa de pessic Empty Re: Pa de pessic

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum