Últimos temas
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta

» Bonas festes Nadalenques i Any Nou
16/01/14, 02:19 pm por greta


Carn de cocodril

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Carn de cocodril

Missatge  Sinuhé el 08/04/09, 04:58 pm

Restaurants catalans comencen a introduir la carn de cocodril a les seves cartes



Asseguren que el seu gust recorda a un pollastre amb "regust de rap"

Alguns restaurats catalans han començat a introduir a les seves cartes plats amb carn de cocodril. Aquesta té un color "similar" al color del pit de pollastre. El seu gust és "molt particular" perquè recorda a un pollastre amb un "regust de rap", segons explica Josep Maria Callís, del restaurant Pica-soques de Seva. Aquest restaurant osonenc és un dels establiments que han començat a introduir aquesta carn exòtica a la seva carta. Callís admet que en període de crisi el sector de la restauració també ha de buscar nous productes que generin expectació i incentius als clients. Actualment fa tres setmanes que l'han començar a oferir i l'acceptació ha estat "molt divertida".

El cuiner, Josep Clark, diu que és una carn "molt saborosa" que no és ni tan dura com la carn ni tan tova con el peix. El seu gust és una "fusió" entre el peix o el marisc i la carn de pollastre, que dóna un sabor "nou". Les reaccions dels qui l'han tastat varien, segons explica Callís. "Hi ha qui la tasta i li agrada molt" però també hi ha qui la tasta i diu que havent-la tastat "ja en té prou", assegura el responsable de l'establiment. Segons diuen des d'aquest restaurant de la comarca d'Osona la investigació mèdica ha provat que la carn de cocodril té un nivell de greix i colesterol menor que el de la carn de pollastre. A més també conté proteïnes i aminoàcids rics d'alta qualitat, àcids grassos no saturats i una gran varietat de vitamines beneficioses per al cos humà.

Callís té constància que en altres restaurants catalans també s'hi ha anat introduint de "mica en mica". En el seu cas han optat per oferir-la a la brasa amb sal i alguna guarnició, perquè consideren que és la manera de trobar el gust "autèntic" d'aquesta carn.

Sinuhé

Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum