Últimos temas
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta

» Bonas festes Nadalenques i Any Nou
16/01/14, 02:19 pm por greta


Test d'hipocresia.-

Ir abajo

Test d'hipocresia.-

Missatge  Joan el 20/09/10, 06:30 pm

Recordi comptar els "si":

És vostè de les persones que tiren la pedra i amaguen la mà?

Sol donar sempre la raó als seus superiors o a qui pugui afavorir-li d'alguna manera, tant si la té com si no la té?

Critica vostè d'alguna manera a l'amic o col.lega absent en la reunió?

S'oblida completament de les persones absents, però quan les veu de cop diu que les enyorava?

És vostè capaç de fingir que està sincerament enamorat/da quan en realitat només està buscant un "ligue" dels de "si t'he vist, no m'enrecordo"?

És de les persones que diuen que la seva sogra és per vostè com la seva pròpia mare?

És capaç de somriure a una persona de la que sap que va pel món parlant malament de vostè?

Sol ser de les persones que presenten a d'altres com a molt eficients perquè d'aquesta manera els escolliran a ells enlloc de a vostè per fer aquell treball tan pesat?

Diu les coses a la cara directa i francament, o els hi dóna mil voltes per no provocar l'enuig a algú que pot en algun moment perjudicar-li?

És capaç de lloar a qui sigui per tal d'aconseguir un lloc de treball o un privilegi?

Se les dóna de moralista però té a casa seva una bona col.lecció de vídeos classificats X?

És vostè de les persones que nega que li agradin totes, o tots?

Fingeix vostè admirar a un artista només per estar al seu costat en entrevistes filmades i/o aconseguir diversos avantatges?

Simula indignació quan el truquen per dir-li que el banc ha tornat una factura per falta de diners en el seu compte, i diu que no es pot aguantar la mala gestió d'aquest banc?

Se les arregla vostè perquè siguin d'altres i no vostè els que afrontin situacions compromeses encara que les hagi provocat vostè i no els altres?
En el tema de la hipocresia, que a vegades és saludable, no cal fer molt d'èmfasis, perquè tots sabem de quin peu anem coixos. I, certament, el soposo a vostè suficientment intel.ligent per no voler enganyar-se.
Així que prengui nota.

SI
AVALUACIÓ

0
Si ha respost quinze cops amb un no al qüestionari, francament, no el creiem. Y no només això, sino que en la nostra opinió presenta vostè la major hipocresia del món. Cuidi's.

1 a 5
Si vostè ha respost si cinc cops o menys, és vostè una persona completament normal. Tan normal, almenys, com els qui el rodejen.

6 a 10
Si vostè ha donat menys d'onze i més de cinc respostes afirmatives, és hipocrita, òbviament, però els demés saben que en ocasions també pot actuar amb sinceritat i donar-li un cop de mà a algú. El vigilen, però no desconfien de vostè absolutament, com en els casos anteriors, i per tant pot vostè moure's sense problemes en el món laboral, social, lúdic, etcétera.

11 a 14
Entre onze i catorze respostes afirmatives el col.loquen a vostè en el pedestal dels molt hipòcrites, però amb un remot marge de credibilitat en ocasions.
El nostre consell és que procuri rebaixar aquest nivell, el que no és gaire difícil: procuri mostrar sinceritat en algunes ocasions o situacions poc perjudicials en les que fins ara no ho era, doni una mica més la cara, i, de tant en tant, sigui capaç de dir-li a algú que és lleig, pesat, baixet o aburrit. Segur que es guanyarà algun que altre enemic, però els demés li tindran major estima.

15
Si ha contestat afirmativament quinze cops, la veritat, s'està excedint, i tingui per segur que els demés s'han donat compte de que vostè és una persona de poc fiar, doncs mai poden confiar en un mínim de sinceritat per la seva part. Això vol dir que la seva fama d'hipòcrita és tal que no el creuran ni tan sols quan digui vostè la veritat.


avatar
Joan

Nombre de missatges : 745
Fecha de inscripción : 04/05/2010

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum