Catalunya Web
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Últimos temas
» Perquè varem abandonar la Web ?
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime09/06/23, 02:16 am por VlCTUR

» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_minitime01/02/14, 02:33 pm por greta


Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione

Ir abajo

Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Empty Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione

Missatge  VlCTUR 10/04/10, 10:58 am

INGREDIENTS:


1/2 l de llet pasteuritzada.
100 g d'arròs.
200 g de sucre.
1/2 culleradeta de vainillina.
7 ous.
4 copetes de licor de Xerès "Tio Pepe".
100 g de fruita confitada.
10 g de mantega.

PREPARACIÓ:

Es posa l'arròs en una cassola al foc, amb aigua que el cobreixi; es bull 5 minuts, després s'escorre i s'afegeix la llet, es cou per espai de 25 minuts; a continuació se l'hi afegeix, fora del foc, la fruita confitada talladeta a trocets, 4 rovells d'ou i 100 g de sucre; després s'afegeixen 4 clares batudes a punt de neu i la vainillina, es barreixa bé i s'omple un motlle per a flams que, prèviament s'ha untat amb mantega i espolsejat amb sucre; es cou al bany Maria durant 45 minuts.

Zambaglione: En una cassola es posen 3 rovells d'ou, la resta del sucre i el xerès; es barreixa bé i es posa en bany Maria al foc, remenat-ho amb energia amb un batedor manual fins a obtenir un zambaglione espès com una crema.

Es verteix el motlle en una font i es cobreix amb el zambaglione.

Serveixi's fred o calent.
VlCTUR
VlCTUR

Nombre de missatges : 817
Fecha de inscripción : 15/01/2009
Edad : 58

http://www.cagabandúrries.cat

Tornar a dalt Ir abajo

Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Empty Re: Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione

Missatge  Invitat 10/04/10, 10:41 pm

Ja m'invitaràs quan ho facis.... Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione Icon_bounce
avatar
Invitat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum